Menadžer je GENERAL...Menadžer jer RODITELJ...

Menadžer je osoba koja zna kuda ide, tu je za svoje zaposlenike i vodi ih do pobjede. Menadžment možemo usporediti s vojskom/obitelji.
General/roditelj je tu uvijek za svoj team, poznaje ih i njegovi članovi mu se uvijek vraćaju.

Zašto?

Jer su sigurni, znaju da ih on brani, čuva, ali isto tako će članovi stati u obranu i sve učiniti za svog generala/roditelja jer bi on isto učinio za njih. To je odnos pun poštovanja, vjere, uzajamne podrške i bezuvjetne ljubavi.
Danas je PRAVIH menadžera malo, menadžera koji rade za cilj, ali stavljaju zaposlenike ispred njega jer znaju da su oni najvrijedniji resurs. Kad dođu krizna vremena zaposlenici su prvi i jedini koji će skupa s njim nadići sve nedaće ali uz uvijet „svi za jednog, jedan za sve.“

PRAVI MENADŽER snage svojih zaposlenika usmjerava na pravi put, jača i čini djelotvornima, a slabosti nevažnima.

Slažete li se sa mnom? Tko je vaš uzor u menadžmentu i zašto?



Primjedbe

  1. Idealno i realno su dva različita svijeta ... nažalost, a ovaj menađer bi bio idealan + ni roditelji nisu uvjek puni razumijevanja, iskrenosti i uvijek na usluzi a kamoli generali i menađeri xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na komentaru. Nazalost je to tako, al bitan je konstantan rad i trud, a to se cesto zaboravlja i vodi se onime "kako cemo-lako cemo", a to nije dugorocna strategija.

      Izbriši

Objavi komentar