Vaša najbolja godina - 2018.


Danas je prvi dan nove 2018. godine. Dopustite da vam prvo čestitam, zaželim sve najbolje i da vam kažem da je ovo vaša godina i da se snovi ostvaruju. Sanjajte...ali i ostvarujte snove. Radite sve što vas čini sretnima, nikada ne gledajte unatrag (osim ako učite lekcije) i znajte da možete ostvariti sve što želite.

Pred sobom svi imamo 365 dana (Vi, ja i M. Zuckerberg) i 24 sata svaki dan. Bilo da odmarate, učite, radite, vrijeme će proći. Znajte da se u 1 godini, tj. 365 dana može svašta promijeniti.

Da bi znao kamo ideš, moraš znati gdje si!

Kako je lekcija u vožnji poslužila Marti u ostvarivanju želja za 2018. godinu.

Anđela i Marta su se vozili autom na novogodišnji 2018. parti. Putem do vikendice, u kojoj se održavalo slavlje, su se izgubile. Nazvale su organizatora i zamolite upute. Rekao im je da idu samo ravno. Smjer ravno od kojeg su dolazile nije postojao, već lijevo ili desno. Ključna stvar je bila što organizatoru nisu rekle od kuda dolaze, već su ga samo pitale upute za put, pretpostavljajući da su na dobrom putu.  Anđela i Marta nisu dolazile glavnom cestom, nego sporednim putem te opcija ravno nije postojala za njih. Naučile su da im je ovo škola i drugi puta će pametnije.

Stoga su i u 2018. godini odlučile prvo staviti polaznu točku, od kuda kreću, tj. gdje se sada nalaze, da bi znale što mogu očekivati. Shvatile su da se bez detaljnog plana neće ostvariti svoje želje ako će samo maštati i pretpostavljati da će samo od sebe ostvariti. Odlučile su staviti na papir popis koje žele ostvariti i gdje su sada. Tako se lako uvijek mogu podsjetiti, vratiti se, korigirati ili nastaviti put.

Isprintajte ovu listu, šarajte, farbajte po njoj, pišite ali ne odustajte.




Za motivaciju, možete koristiti i neke već spomenute na prijašnjim postovima. A u svemu tome je dobro primijeniti i Time management, ali o tome u sljedećem postu. ;)
 


Dragi moji još jednom, sve najbolje u 2018. godini i samo hrabro u ostvarenje svojih želja, jer sada znate kako, ali samo ako tako čvrsto odlučite.











Primjedbe